Агуулгын хүснэгт:

Левенд Шилдерий: 4 алхам
Левенд Шилдерий: 4 алхам

Видео: Левенд Шилдерий: 4 алхам

Видео: Левенд Шилдерий: 4 алхам
Видео: Сила веры: как убеждения определяют реальность 2024, Долдугаар сарын
Anonim
Левенд Шилдерий
Левенд Шилдерий

Dit бол Instructables -ийн анхны төсөл юм. Төсөл нь хамгийн чухал үүрэг гүйцэтгэгч юм. Төслийн төсөл бол хамгийн чухал зүйл юм, гэхдээ энэ нь хамгийн чухал зүйл юм. Zo heeft iedereen zijn eigen schilderij met ieder zijn eigen character. Hieronder vind je de eisen van dit project en de MOSCOW lijst met alle onderdelen van dit project.

Эйзен:

- Het moet op een verbinding bevatten

- Minimaal 3 verschillende машин/хэрэгсэл gebruiken

- Minimal 3 хувилбарууд

- Хамгийн бага 1 -р өдөр.

Алхам 1: Зүү: 1. Het Maken Van Het Schilderij

Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Хет Макен Ван Хет Шилдерийж
Үдээс: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Үдээс: 1. Het Maken Van Het Schilderij

benodigdheden:

матриал:

  • Папье (A3)
  • Хатуу самбар 300 х 600 мм
  • lijm
  • dubbelzijdig соронзон хальс

машин:

  • Энэ бол үнэхээр гайхалтай зүйл юм.
  • хэвлэгч
  • lijmpistool (сонголт хийх)

програм хангамж:

  • lazersnijmachine програм хангамж
  • зураач (optioneel)
  • www.makercase.com (optioneel)

Voor een schilderij heb je twee dingen nodig, de tekening en de lijst. De benodigdheden staan hierboven beschreven. Аль аль нь бүгдээрээ маш их зүйлийг хийж чадна.

Бид эхнээс нь танилцаж эхэлсэн. Het leuke aan dit төсөл нь 100 сая жилийн түүхтэй. Je kan er je eigen draai aan geven door optionele dingen zoals het plaatje op het schilderij te veranderen. Хичээлийн хөтөлбөр, програм хангамжийн програм хангамж нь холбогдох төсөлтэй холбоотой юм. Сургалтын заавар зөвлөгөөг өгсөн боловч энэ нь алиалагч юм. Als je verder wilt met precies dezelfde aflbeelding, хэвлэх журмыг дангаар нь хэвлэх A3. Als je een andere afbeelding wilt raad ik aan om op Google -ийн ямар ч тохиолдолд gow zwart wit voorbeeld te zoeken, Deze dan omzetten naar vektor zodat je zonder problem in in kwaliteit je afbeelding kan scalen.

Nu komt het wat moeilijkere gedeelte namelijk het lasersnijden van de lijst. Bovenin vind je de uitwerkingen van mijn lijst. Deze kun je gebruiken als je de zelfde maat lijst wilt hebben als ik. Wat ook een mogelijkheid is om de bovenstaande makercase link te klikken om daar je eigen formaat doos te maken. Adobe Illustrator програм дээр ачаалагдсан програмууд (энэ програмыг ашиглах боломжтой). Нөгөөтэйгүүр, энэ нь хожим нь маш их хүчин чармайлт гаргах болно. Daarna kun je naar je lazersnijmachine програм хангамжийн програмууд нь импортлогчоор ажилладаг. Maar zorg er eerst voor dat de lazer op de juiste afstand staat van je lijst materiaal zodat je de optimale sneden kan maken.

Plak nu de lange houten strips aan het boord zoals hierboven te zien is zodat je een uitstekende lijst krijgt. Dit zorgt ervoor dat je er alle elektronica achter kan zetten zonder dat het te zien is. (засварлах: helaas kan dit niet aangezien ik heb besloten een servo te gebruiken, deze is te groot dus kun je de lijst plakken zoals je zelf wilt, zorg er wel voor dat je afbeelding er in kan/zit.) leg je je afbeelding erop en kijk je waar je gaatjes moet boren voor de lapjes гэх мэт.

Nu je klaar bent met de lijst kun je verder met de mexanica.

Алхам 2: 2 -р үдээс: Werken Met De Arduino

2 -р үе: Веркен Де Ардуинотой уулзав
2 -р үе: Веркен Де Ардуинотой уулзав

benodigdheden:

матриал:

  • ардуино
  • arduino ledjes
  • arduino servo
  • een heleboel arduino draden
  • edu arduino knop.
  • adruino дуугаралт (сонголт)

Машин:

soldeerbout

програм хангамж:

arduino програм хангамж

Нөгөөтэйгүүр бид тэдэнтэй уулзаж эхэлсэн. hieronder kun je de code vinden die төсөлд хамрагдах боломжтой. Ook heb ik de lossen onderdelen zoals de code voor een servo en een eventuele buzzer neergezet (de totaal code zit ook een functie voor een beeper), voor het geval je die los wilt gebruiken. Аркайно хоер дэб биен эвэр арвин энд бепер нэт самен куннен, аангезиен хэт тэвэл стром вербрукт эн je hierdoor de buzzer niet hoort. Als je dit niet wilt doen is het heel simpel, open de code in de arduino software, plug je arduino aan de computer, selecteer het soort arduino onder tools board manager en upload de code naar na arduino door op upload te klikken. COM4 -ийн үндсэн програм хангамжийн програм хангамж нь aangesloten (багаж хэрэгслийн порт) юм.

Voordat we verder kunnen naar het opzetten van het breadboard moet je (als je precies hetzelfde doet als ik) twee lapjes solderen aan twee lange draden. Dit doe je om zo je lampjes niet direct op het breadboard te hoeven plaatsen en hierdoor kun je zo dus vrij te bewegen en makkelijker in de geboorde gaten zetten. Нэмэлт чийдэнгийн хувьд кодын хувьд энэ нь маш чухал үүрэг гүйцэтгэдэг.

Nu je dit gedaan heb kun je beginnen-ийн тохиргоог хийж өгсөн. Hierboven is een plaatje te vinden met daarop de prece wijze hoe ik het gedaan heb. Ik ben niet goed in het netjes maken van zon breadboard maar het werkt in ieder geval. Als je en нэмэлт lampje wilt toevoegen moet je een draad led in het breadboard prikken met een draad van de - pool naar het schakelpunt van de knop (kijk bij verwarring hoe de andere lampjes lopen,) en moet je de + pool in de door jou. aangegeven poort зогсоол. Je ziet op mijn breadboard, buzzer zitten. Deze doet het wel maar hoor je bijna niet omdat er teveel stroom naar de servo gaat, maar ik heb hem er toch op gelaten voor het geval je een arduino megebruikt en wel allebei kan doen of als je het niet erg vind dat zo zacht. нүх.

Als je alles goed hebt opgezet, je je je Arduino in je pc en moet als het goed is servo automisch gaan draaien. Wanneer je op de knop товчлуурыг дарна уу. Is dit niet zo moet je nog is even naar de breadboard set-up kijken.

Алхам 3: Степ 3d: Хэвлэх

3 -р үдээс: хэвлэх
3 -р үдээс: хэвлэх

материаллаг:

хуванцар 3d принтер

машин:

3d хэвлэгч

програм хангамж:

3d хэвлэх програм хангамж

Ээн хлэ клэйн маар белангрижке үдээс. Wat is een clown zonder zijn strike, helemaal niks toch. Энэ нь ямар ч асуудал үүсгэхгүй байж магадгүй юм. Жоу 3d хэвлэгчийн програм хангамж дахь zad de instellingen goed (энэ бол хэвлэгч принтер юм) хэвлэх програм юм. Een heel simpele stap maar duurt vrij lang. Daarom raad ik aan om terwijl hij deze stap doet alvast stap 4 te doen.

Алхам 4: 4 -р үдээс: Элкаар дахь Zet Alles

4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles
4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles
4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles
4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles
4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles
4 -р үд: Элкаар дахь Zet Alles

benodigdheden:

матриал:

  • lijm
  • соронзон хальс
  • dubbelzijdig соронзон хальс

Nu alle onderdelen klaar zijn is het tijd om alles in elkaar te zetten. Als eerste moet je de servo vastzetten aan het alleenstaande gaatje zoals hierboven ook is gedaan. Энэ нь ямар ч асуудалгүй байж магадгүй юм. Wat je ook kan doen is the erop tapen, maar zorg er dan wel voor dat je enorm sterk tape hebt.

Nu plak je de strike die je geprint hebt vast aan de bovenkant van de servo, dub kan met lijm of dubbelzijdig tape.

Doe nu de lampjes door de twee overige gaten en tape ze vast. Zorg er voor dat je bedrading niet beschadigd tijdens het tapen.

Дахин хэлэхэд aab de achterkant нь dubbelzijdig соронзон хальсны талхаар хийсэн. Zo zit je arduino niet байнгын асар том aan je schilderij. Эр Geen draadjes los zijn gegaan tijdens het plakken of zekerheid гэсэн нэр томъёо.

Gefeliciteerd je hebt alle stappen afgerond. Hopelijk vind je het een leuk project эн өдөр je mensen hier mee aan het lachen maken. Энэ бол ямар ч өсгийтэй гутал юм.

Зөвлөмж болгож буй: