Агуулгын хүснэгт:

Аудио чийдэн: 9 алхам
Аудио чийдэн: 9 алхам

Видео: Аудио чийдэн: 9 алхам

Видео: Аудио чийдэн: 9 алхам
Видео: Камера-ЛАМПА со слежением и определением человека. 2024, Аравдугаар сар
Anonim
Аудио чийдэнг дахин асаана уу
Аудио чийдэнг дахин асаана уу
Аудио чийдэнг дахин асаана уу
Аудио чийдэнг дахин асаана уу

Энэ бол "SMART объектууд" гэсэн том төсөл юм.

Тайлбарыг буцааж англи (Америкийн Нэгдсэн Улс) руу орчуулах Орчуулах Ik heb de audio reagerende bureaulamp gekozen omdat ik veel muziek luister thuis. Dus als ik ergens dan muziek aan zet moet het branden.

Нэт аллерений нэр томъёо нь маш сайн ойлгомжтой байдаг. Мэдээлэл нь ямар ч байсан хамаагүй. DAT wordt gedaan хаалга RFID нэвтрэх боломжтой. Энэ функцууд бүгд өөр өөр байдаг. Бид 10 минутын турш зогсоол хийх боломжтой бөгөөд энэ нь RFID дамжуулалтыг дэмждэг.

Алхам 1: MoSCoW Lijst

MoSCoW Lijst
MoSCoW Lijst

Алхам 2: Arduino Nano

Ардуино Нано
Ардуино Нано

Төсөл нь микроконтроллерийг ашиглах боломжтой бөгөөд энэ нь Arduino юм. Де Нано V3.0

Ik heb voor een nano versie gekozen om er voor te zorgen dat ik ze makkelijk kan opbergen in de behuizing en dat ik ze makkelijk байнгын кан solderen.

Алхам 3: De Geluidsensor

De Geluidsensor
De Geluidsensor

De geluidsensor бол gebaseerd op een microfoon en een өсгөгч юм. Де өсгөгч нь een lm358 юм. Дижитал дижитал мэдрэгч нь аналог аналог юм. Өөр нэг зүйл бол потметр хэмжээс юм.

мэдрэгч: мэдрэгч. Мэдээллийн хуудас lm358

Алхам 4: RFID уншигч

RFID уншигч
RFID уншигч

RFID уншигч нь мастер карт эсвэл RFID шошготой байх болно. Дахин хэлэхэд RFID шошго нь маш том юм. Als de RFID tag toegang heeft Gaat hij eant signaal doorgeven aan de Arduino nano. Die zorgt er dan voor dat de led aangezet worden en dat het licht op het geluid gaat reageren met behulp van de geluidsensor.

RFID уншигч: мэдээллийн хуудас

Алхам 5: Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding

Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding
Elektrisch Circuit Voor De 5V Voeding

Ik gebruik voor de voeding regeling een lm317. хоёр гебрюк дезордордат хоёр цахилгаан сүлжээний цахилгаан хангамжийг аль хэдийн ашиглаж болно.

de formule van de lm317 нь Vout = 1.25 * (1 + R2/R1) юм. hierbij is bij mijn schakeling de R2 330Ohm en de R2 is de 100 en 10 samen, dus 110Ohm.

als je het moeilijk berekenen vindt kan je ook deze site gebruiken: lm317 тооцоолуур

37 литрийн багтаамжтай 37 вольт машинтай. hierdoor kan je de 12v адаптер хаалганы хаалга 24v. Тайлбарыг Google Орчуулагчаар монгол (Монгол) руу орчуулах уу?

lm317 мэдээллийн хуудас

Алхам 6: Elektrisch Circuit Voor Led

Elektrisch Circuit Voor Led
Elektrisch Circuit Voor Led

Arduino nano voor de lamp гэсэн хоёр хувилбартай. de arduino zorgt ervoor дата аналоген оролт ван микрофон гэсэн үгс бүгдээрээ дижитал гаралтын үр дүнг гаргадаг. de led krijgt stroom van de 2de arduino (zie volgende stap)

Кодлох нь Arduino -ийн хамгийн сайн тохиргоо юм. Codering zorgt ervoor dat er een bepaalde waarde van de analogen input van de geluid omgezet wordt naar een waarde voor de digitale output die naar de led gaan.

Кодчилохдоо бичил биетний хувьд маш том хэмжээтэй болно. alf de microfoon te vaak een verkeerde waarde geeft wordt hij automisch gereset.

De leds heb ik gemaakt door een RGB led strip (Ledstrip) pvc buis te plakken. pvc buis heeft een een dien van 4cm.

De ledstrip heeft 3 aansluitingen. GND -ийн 5V -ийн дуу хоолойг чангалж байна.

Алхам 7: Elektrisch Circuit Voor RFID

Elektrisch Circuit Voor RFID
Elektrisch Circuit Voor RFID

Энэ нь RFID шошго юм. Deze schakeling zorgt ervoor dat je met een pasje hem aan kan zetten. Je kan танилцсан нь masterpass iemand toevoegen of verwijderen aan de lamp.

Энэ бол 220Ohm -ийн стандарт үзүүлэлт юм. Зин Эйндшакелинг.

Програмчлагчаар ажиллаж байна.

Deze programmering гэдэг нь het програм дээр хийгдсэн файлууд юм. het is te openen bij: Файл> Жишээ> MFRC522> Accesscontrol

er is al veel te vinden in de file zelf maar er hoeven maar een paar dingen veranderd te worden

#define COMMON_ANODE moet je weg halen door er twee (/) voor te zetten. daarna zet de 3 keer #define (kleur) Led met de bijbehorende pin.

je moet ook een #define relay 5 neerzetten voor de Relay pin.

voor de tijd van het aan zijn van het apperaat moet je int lockDelay neerzetten in een bepaalde tijd in seconden.

je moet bij de (300) veranderen хаалга олгосон (lockDelay).

Алхам 8: Тотале Шакелинг

Алхам 9: Онтверп

Онтверп
Онтверп
Онтверп
Онтверп

Хоёр долоо хоногийн дараа бид deulu van de Lasersnijder -тэй танилцсан. Энэ нь 3.6 мм хэмжээтэй. ik heb om het licht mooi door te laten met plexiglas raampjes erin gemaakt. Энэ бол melkwit plexiglas юм. dit is de plexiglass die ik heb gekocht: Plexiglass.

het ontwerp voor de lasersnijder Adobe Illustrator -тэй танилцсан. om er voor te zorgen dat de lasersnijder goed snijdt moet de lijn 0.01mm dik zijn en RGB red. Энэ бол plexiglass toegevoegd behuizing гэсэн хоёр нэр томъёо юм.

Зөвлөмж болгож буй: